Een verfrissende buitendouche

Niets zo zalig dan sanitair in de tuin op een warme zomerdag.

EEN DOUCHE IN DE TUIN

De vraag naar buitensanitair is de laatste jaren in opmars, en eigenlijk is dat helemaal niet zo verrassend. Niet alleen is het zalig om je in de tuin te kunnen verfrissen, ook de temperaturen kunnen bij ons in de zomer stevig oplopen.

Met de zomer die in aantocht is grijpen we onze kans om jullie alvast even te doen wegdromen.


Verfrissen in de tuin

Niets zo verfrissend als een douche in de tuin op een warme zomerdag. Het is een handige en zalige manier om je aan het einde (of begin) van een warme zomerdag te verfrissen. En waarom douchen in een drukkend warme badkamer, als dat ook in de tuin kan?

Buitendouches worden gebruikt door jong en oud en zijn ideaal wanneer je het huis en de badkamer proper wil houden, graag wil genieten van wat meer zuurstof in openlucht of simpelweg een romantisch momentje wil beleven in de tuin.

Volwassenen zijn er dol op, maar ook kinderen vinden het heerlijk om in openlucht een warme of koude douche te nemen. Het is ook heel leuk om er een speelse toets aan toe te voegen, zonder je hele badkamer ermee overhoop te moeten halen.

Ook je huisdieren zijn in een handomdraai afgespoeld op deze manier. Dat bespaart je een hoop gedoe in de badkamer. Of die huisdieren het altijd even leuk gaan vinden, laten we even in het midden.


In combinatie met een spa

Zo’n buitendouche kan perfect op zichzelf staan, maar is tevens een ideale aanvulling op een zwembad of spa. Mensen met een ingebouwd zwembad of een jacuzzi plaatsen al makkelijker een buitendouche om zich te kunnen afspoelen voor en na het zwemmen. Wat de hygiëne en het onderhoud van je spa alleen maar ten goede komt.

Toch hoef je helemaal geen spa te hebben om een buitendouche te laten plaatsen, integendeel zelfs. Wie geen zwembad of jacuzzi wil of kan kopen kan toch voor verkoeling zorgen in de tuin met een buitendouche. Je hebt er alle voordelen van een zwembad mee, zonder de nadelen. Een buitendouche is namelijk zeer onderhoudsvriendelijk.

Deze douches zijn er in alle vormen en maten. Van strak design tot een organische look met hout of steen. Van een standaard douchekop tot een luxueuze regendouche. De mogelijkheden zijn breed.

Bij Jorik zijn we fan van buitendouches en alles wat daarbij hoort. Laat je adviseren door een expert als je overweegt om sanitair in je tuin te plaatsen. Wij staan klaar met raad en daad.

Heb je een specifieke vraag?

Wij helpen je graag verder.

We zijn met verlof van 23/12 tot en met 08/01

We wensen jullie een zalig zorgeloze vakantie en zien jullie met opgeladen batterijen terug in het nieuwe jaar.