Airco

Ruimtes koelen tot een comfortabele temperatuur is waar het hier om draait. Een steeds relevanter wordend topic, nu de temperaturen in de zomer weleens durven stijgen. Sinds geruime tijd is Jorik een koeltechnisch gecertificeerd bedrijf. We staan je bij met raad en daad, en adviseren je over de keuze van het juiste soort toestel.

Woning

De zomers worden voelbaar warmer. Om je huis van een aangenaam binnenklimaat te voorzien tijdens die dagen, is een airco de perfecte oplossing. Naast koelen, kan een airco de ruimtes ook verwarmen, ventileren en vochtige lucht reguleren. Een toestel met vele mogelijkheden dus!

Kantoor

Airco zorgt voor een koele kantoorruimte op warme dagen. Het voorziet de werkruimtes van schone lucht, maar een airco kan een kantoorruimte ook verwarmen dankzij de warmtepomp. Neem contact op om je specifieke project met ons te bespreken.

Industrie

Industriële airconditioning is geschikt voor het koelen van kantoorgebouwen, publieke ruimtes en industriële ruimtes. In de industrie maakt men onderscheid tussen een aantal verschillende soorten airconditioning. Laat je bijstaan door de specialisten van Jorik in het maken van de juiste keuzes voor jouw bedrijf.

Nieuwe installatie

Herstellingen

Bekijk hoe wij verkoeling brengen bij de mensen

Zit je met vragen
over airco?

Wij helpen je graag verder.

We zijn met verlof van 23/12 tot en met 08/01

We wensen jullie een zalig zorgeloze vakantie en zien jullie met opgeladen batterijen terug in het nieuwe jaar.