Verwarming

Al van bij de oprichting in 1999 plaatst Jorik centrale verwarming. Sindsdien hebben we een ruime ervaring opgebouwd en blijven we mee met de recente ontwikkelingen in de markt. Naast particuliere klanten bedienen wij ook bedrijven en industriële klanten. Jorik ontwerpt en installeert telkens op maat, afhankelijk van de toepassing en het gewenste comfort.

Centrale verwarming

Een centrale verwarmingsinstallatie, ook wel een cv-installatie genoemd, is een installatie die de volledige woonst of bedrijf van warmte voorziet. De specialisten van Jorik helpen je met het kiezen van het juiste centrale verwarmingssysteem.

Verwarming warmtepomp

Je woning of sanitair water verwarmen kan met een warmtepomp. Deze duurzame en onderhoudsvriendelijke manier van verwarmen is in grote opmars. Wij leggen je graag de verschillende mogelijkheden en scenario’s uit.

Verwarming pellets

Een pelletkachel is CO2-neutraal, werkt automatisch, is gemakkelijk in gebruik en minder vervuilend dan bijvoorbeeld een houtkachel. In ons huidig klimaat is ook een pelletkachel een interessante optie om je woning of zaak mee te verwarmen.

Verwarming elektrisch

Elektrische verwarming is een stuk zuiniger geworden, en door de populariteit van zonnepanelen kan je er nu ook zelf elektriciteit voor opwekken. Of het nu om elektrische hoofdverwarming of bijverwarming gaat, wij staan voor je klaar met passend advies.

Nieuwe installatie

Herstellingen van je verwarming

Onderhoud van je verwarming

Dit is hoe wij warmte brengen

Zit je met vragen
over verwarming?

Wij helpen je graag verder.

We zijn met verlof van 23/12 tot en met 08/01

We wensen jullie een zalig zorgeloze vakantie en zien jullie met opgeladen batterijen terug in het nieuwe jaar.